Cees van Gurp te gast in Portret

Geboren in Amsterdam koos Cees van Gurp (66)  21 jaar geleden voor Twente. Samen met zijn vrouw Jeannemarie streek hij neer in Goor. Een reorganisatie in 2014 in het verzekeringsleven resulteerde in het einde van zijn betaalde werkzaamheden. Dat bracht hem op het pad van Franje, waar hij in het bestuur zit. In de stichting Franje Hof van Twente werkt een aantal voormalig Rode-Kruisvrijwilligers samen om eenzame ouderen, ouderen met een beperking en ‘kinderen die het verdienen’ wat meer franje in het leven te bieden. Hierover gaat hij ook verhalen komende zondag om 11.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Bennie Wassink centraal in Portret9 mei 2017 Bennie Wassink centraal in Portret In het radioprogramma Portret is deze week Bennie Wassink te gast. Deze geboren en getogen Gorenaar heeft na een uitvoerige studieperiode in Amsterdam getrouwd met een Amerikaanse en vader […]
  • SP-raadslid Stevens in Radioportret24 maart 2017 SP-raadslid Stevens in Radioportret Frank Stevens is komende zondag te gast in het radioprogramma “Portret” op Hofstreek FM. De geboren en getogen Gorenaar zit sinds kort in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente […]
  • Cobi Huistede in Portret7 december 2018 Cobi Huistede in Portret Cobi Huistede is komende zondag te horen in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De Goorse deed enorm veel vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere De Zonnebloem, het Rode Kruis […]
  • Erwin Zwierink centraal in Portret12 april 2017 Erwin Zwierink centraal in Portret Pasen in met Erwin Zwierink. De voorzitter van 't School en Volksfeest zit zondag in het programma Portret. Erwin is geboren en getogen in 't Twentse Haagje en na zijn studie […]