Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters

Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde ‘Zotte Zomer-parade’ in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes met zijn nukkige typetje Helligen Hendrik en viert daarmee zijn twaalf en een half jarig jubileum samen met zijn side-kick ‘Skoffel-Getje’ die hem ook muzikaal begeleidt. De zomershow waarin het koperen huwelijk (foto) wordt gevierd, is een mix van memorabele stukken uit eerdere shows en nieuw werk. De show is ook net buiten Goor te zien. Op zaterdag 20 juni is er een voorstelling gepland in de Markelose Kösterskoele. Daarvoor start de kaartverkoop op 29 februari. De data van andere shows van het duo staan op de nieuwe SITE van Helligen Hendrik. Eeftink en Schabbink staan met de reprise van de voorstelling Oald Zeer op zaterdag 21 maart ook nog in De Reggehof.

Gerelateerde berichten