Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters

Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde ‘Zotte Zomer-parade’ in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes met zijn nukkige typetje Helligen Hendrik en viert daarmee zijn twaalf en een half jarig jubileum samen met zijn side-kick ‘Skoffel-Getje’ die hem ook muzikaal begeleidt. De zomershow waarin het koperen huwelijk (foto) wordt gevierd, is een mix van memorabele stukken uit eerdere shows en nieuw werk. De show is ook net buiten Goor te zien. Op zaterdag 20 juni is er een voorstelling gepland in de Markelose Kösterskoele. Daarvoor start de kaartverkoop op 29 februari. De data van andere shows van het duo staan op de nieuwe SITE van Helligen Hendrik. Eeftink en Schabbink staan met de reprise van de voorstelling Oald Zeer op zaterdag 21 maart ook nog in De Reggehof.

Gerelateerde berichten

  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Goors Victorie in De Grolsch Veste29 juni 2017 Goors Victorie in De Grolsch Veste Het was de 40e verjaardag van Patty van Hal. De van oorsprong Thaise vrouw van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Hij organiseerde, voor zijn vrouw, gisteren een avond met top-artiesten in […]
  • Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor29 januari 2018 Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor Helligen Hendrik gaat weer de theaters in. Het nukkige typetje, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink, schrijft op dit moment aan een nieuwe voorstelling die de naam 'Oald Zeer' mee zal […]
  • Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof23 november 2018 Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]