Slaghuis en Slaghekke: Een leven lang Mannenkoor

Ze werden afgelopen zaterdag gehuldigd tijdens de jaarvergadering in De Trekpleister: Albert Slaghuis en Martin Slaghekke. Slaghuis voor zijn 60-jarig lidmaatschap en Slaghekke voor 50 jaar trouwe zangdienst. Daarvoor kregen zij de bijbehorende erespeld en hun vrouwen de bloemen (foto). Het is een bijzonder jaar voor het Goors Mannenkoor want dit jaar bestaat het zangkoor 75 jaar. Dit jubileumjaar wordt geopend met een speciaal koffieconcert op zondag 22 maart in zaal De Bebsel. Dan wordt het koor gesteund door Vocal Group LEF.

Gerelateerde berichten

  • Koffieconcert Goors Mannenkoor3 oktober 2018 Koffieconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit […]
  • Koffieconcert Goors mannenkoor29 januari 2018 Koffieconcert Goors mannenkoor Vorig jaar trok het koffieconcert van het Goors Mannenkoor met het Goors Schlagerkoor veel publiek. Een goede reden om weer een koffieconcert op de rol te plaatsen. Komende zondag om 11.00 […]
  • Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu24 januari 2017 Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vijf leden werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergaderging van de Vrouwen van Nu in de afgelopen week. Gré Druif werd gelauwerd omdat ze al 53 jaar lid. Dina Brinkmans, Annie […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]
  • Poortman en Perik beste kaarters Trekpleister21 april 2016 Poortman en Perik beste kaarters Trekpleister Het kaartseizoen bij De Trekpleister zit erop. Bij het jokeren ging de winst naar mevrouw Poortman. Zij wist zijn concurrentie met 232 punten de loef af te steken. Gemakkelijk was dit […]