Olympia onderuit bij staartploeg

De tafeltennissers van Olympia hebben in de voorjaarscompetitie 2020 een hele pijnlijke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter De Brug werd het 8-2 voor de equipe uit Apeldoorn. Vrijdag moet Olympia in Enschede aantreden tegen DTS 2.

Gerelateerde berichten

  • Olympia kan degradatie bijna niet meer ontlopen28 november 2016 Olympia kan degradatie bijna niet meer ontlopen Degradatie voor Olympia is nagenoeg een feit. De Goorse tafeltennisequipe zal zeer waarschijnlijk een stap terug moeten doen uit de eerste klasse. In de laatste uitwedstrijd zal het team […]
  • TTV Olympia wint weer overtuigend27 februari 2017 TTV Olympia wint weer overtuigend De tafeltennissers van Olympia hebben zich goed hersteld van het gelijkspel tegen Borne. In Hengelo werd tegen subtopper Vitesse'35 een 8-2 zege behaald. Met Johan Truschel in de gelederen […]
  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]
  • Belangrijke zege voor TTV Olympia10 maart 2014 Belangrijke zege voor TTV Olympia In de strijd tegen degradatie heeft Olympia uitstekende zaken gedaan. De Goorse equipe won in Twello van Trias. Het werd maar liefst 8-2 in het voordeel van de bezoekers. Tom Broek was met […]