Olympia onderuit bij staartploeg

De tafeltennissers van Olympia hebben in de voorjaarscompetitie 2020 een hele pijnlijke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter De Brug werd het 8-2 voor de equipe uit Apeldoorn. Vrijdag moet Olympia in Enschede aantreden tegen DTS 2.

Gerelateerde berichten

  • Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert29 maart 2016 Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert Broer en zus op het hoogste schavot. Voor de judoka’s Lisa en Kevin Tuitert was het een geslaagd Paasweekend. Tijdens het jaarlijkse prestigieuze evenement in Gramsbergen maakten zij de […]
  • Historisch Museum houdt weer textielmiddag10 maart 2017 Historisch Museum houdt weer textielmiddag Stichting Historisch Goors Historisch Museum nodigt wederom oud-werknemers uit van de textielfabrieken om foto’s uit het archief door te nemen. In navolging van de succesvolle […]
  • Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters12 maart 2018 Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke […]
  • Extra concert In Between18 december 2018 Extra concert In Between Het koor In Between uit Goor organiseert op zondag 23 december in samenwerking met het professionele ensembleIl Canto di Rame een bijzonder Kerstconcertin een extra sfeervol verlichte […]
  • Twenthe weet opnieuw niet te winnen19 september 2010 Twenthe weet opnieuw niet te winnen Twenthe heeft de valse start van de competitie nog geen halt kunnen toeroepen. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor zondag kansloos bij Koninklijke UD (foto), een van de oudste […]