Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant

Voor De Stoevelaar is Carint op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in het restaurant. Heb jij een paar uurtjes over en vindt u het leuk om te helpen bij het tafel dekken, serveren van de maaltijd en na afloop opruimen? Dan is de Stoevelaar op zoek naar jou. Het eten wordt geserveerd van 11.15 uur tot en met 13.30 uur. Neem contact op met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk. Telefoon 06-3436 2260 of mail naar j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • UVV zoekt met spoed vrijwilligers6 juli 2016 UVV zoekt met spoed vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. "Met enige spoed. Om de continuïteit te […]
  • Vrijwilligers gezocht in De Stoevelaar12 februari 2019 Vrijwilligers gezocht in De Stoevelaar Houdt u van gezelligheid en vindt u het leuk om samen koffie te drinken, te koken of te bakken? Dan is vrijwilligerswerk bij De Stoevelaar of De Wheehof misschien iets voor u. […]
  • De Stoevelaar zoekt fietsvrijwilligers7 maart 2019 De Stoevelaar zoekt fietsvrijwilligers De bewoners  van de Stoevelaar en de Weehof  vinden het heerlijk om buiten een stuk te gaan fietsen of een stuk te gaan wandelen. Wandelt of fietst u met hen mee? De Wheehof en De […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht26 juni 2019 Vrijwilligers voor restaurant Stoevelaar gezocht Woonzorg-centrum De Stoevelaar is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die één keer per maand willen helpen bij het opdienen en het serveren van de warme maaltijd tussen 11:30 - 13:30 uur. U […]