Voetbaltoppers entertainen in Goor

111114_GFC3

De immer spraakmakende Gertjan Verbeek veegde de vloer aan met het vaderlandse scheidsrechtersgilde, Jan van Halst had het over het ‘leven’ na FC Twente. De twee voetbaltoppers waren vanavond te gast in een bomvolle GFC-kantine tijdens de jaarlijkse sponsoravond. Onder leiding van de Enschedese AD-journalist Eddy van der Ley werd een paar uur op hoog niveau over voetbal gediscussieerd met de trainer van AZ, de huidige koploper in de eredivisie en voetbal-analyticus Jan van Halst, die in Goor aankondigde te gaan werken voor een groot sportmarketingbureau na zijn vertrek als algemeen manager bij FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • Tuinen Gijmink eind 2018 asbestvrij21 maart 2014 Tuinen Gijmink eind 2018 asbestvrij Alle tuinen in de wijk ’t Gijmink moeten voor 31 december 2018 asbestvrij zijn. Dat staat in het saneringsplan van de provincie Overijssel. In 2015 wordt gestart met de bodemsanering aan […]
  • Portrait de la Jeune Fille en Feu8 oktober 2020 Portrait de la Jeune Fille en Feu Filmhuis Alleman mag nog altijd de deuren geopend houden. En om die reden draait de Goorse Bios het Frans kostuumdrama Portrait de la Jeune Fille en Feu. Deze film uit 2019 speelt zich af […]
  • Miljoen euro voor brandweerkazerne16 december 2011 Miljoen euro voor brandweerkazerne Er wordt een miljoen euro vrijgemaakt voor de renovatie van de brandweerkazerne aan de Goorse Van Kollaan. De kazerne, die 32 jaar oud is, voldoet niet meer aan de huidige eisen en heeft […]
  • Muziek en cabaret bij De Zon23 maart 2016 Muziek en cabaret bij De Zon Bij Café de Zon siert The Backdoor Men wederom het podium. De groep jonge Goorse muzikanten trad al eerder op bij De Zon en zal ook vrijdag weer haar talenten etaleren. Jarl Oudenampsen, […]
  • Gemeenteraad wil wietvoorstel Hissink steunen27 september 2016 Gemeenteraad wil wietvoorstel Hissink steunen Het grootste deel van de raadsfracties van de gemeente Hof van Twente zijn enthousiast over het plan van Gorenaar Bart Hissink om particuliere wietteelt voor medicinaal gebruik, te […]