Speelparadijs in De Mossendam

Voor de thuisblijvers staat er deze voorjaarsvakantie weer een grote sportdag op de rol. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari wordt De Mossendam weer omgetoverd tot één groot speelparadijs. Zo is er een heuse stormbaan, zijn er allerhande luchtkussens, voetbalboarding en lego-blokken. Deelnemende verenigingen Twenthe, Dynamiek, Tennisvereniging De Mossendam, Tatsuijn Dojo en GV Excelsior verzorgen de speeldag. De deuren gaan om 10.00 uur open. De speeldag eindigt om 15.30 uur. Kosten bedragen 3,50 euro per kind.

Gerelateerde berichten

  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Maak kennis met tennis bij de Mossendam27 maart 2015 Maak kennis met tennis bij de Mossendam De Goorse tennisliefhebbers ontwaken langzaamaan ook uit de winterslaap. Deze week werden de pasjes voor het buitenseizoen afgehaald en komende zondag organiseert TV De Mossendam een […]
  • Repair Café in De Mossendam29 januari 2020 Repair Café in De Mossendam Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Nee, want Sporthal De Mossendam […]
  • Kanjersbijeenkomst in De Mossendam28 januari 2020 Kanjersbijeenkomst in De Mossendam De Mossendam is donderdag het decor van een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente. Deze ochtend is elke Kanjer welkom die iedere dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Jessica […]
  • Tennistoernooi bij De Mossendam16 december 2014 Tennistoernooi bij De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam komt ook na de jaarwisseling met een dubbel-wintertoernooi. Vanaf woensdag 21 tot en met zondag 25 januari kunnen liefhebbers deelnemen aan het evenement. […]