Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor

Het failliete Havi Travel mag toch een doorstart maken. Het bedrijf zal worden overgenomen door de Jan de Wit-groep uit Haarlem, aldus RTV Oost. Dat zal niet gebeuren vanuit Goor of Rijssen, maar vanuit Haarlem. Dat zegt Walter de Wit, directeur van Jan de Wit Group bij de regionale omroep. “Alle commerciële activiteiten gebeuren vanuit onze hoofdvestiging in Haarlem. Wij hoeven voor internationale reizen niet vanuit Goor of Rijssen te vertrekken”, aldus De Wit. Tien van de zestig chauffeurs die bij Havi werkten, kunnen aan de slag bij de Jan de Wit Group dat de bussen niet overneemt. Die waren al verkocht.

Gerelateerde berichten

  • Geen overnamekandidaat voor Havi5 februari 2020 Geen overnamekandidaat voor Havi Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek […]
  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Havi Beheer failliet18 december 2019 Havi Beheer failliet Havi Beheer is failliet verklaard. Onduidelijk is nog wat de gevolgen zijn voor het touringcarbedrijf Havi Travel. Bij Havi werken in totaal 172 mensen. Het bedrijf, gevestigd aan de […]
  • Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters20 december 2019 Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor […]
  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]