Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht

Het is een jaarlijks verzoek van de de groep Völle Wille en ook dit jaar is de zoektocht weer begonnen. Het gaat in dit geval om kinderen die buiten Goor naar school gaan en graag met de kinderoptocht mee willen lopen. Wie een kind in de basisschoolleeftijd heeft die niet op één van de Goorse basisscholen zit naar school gaat, kan zich aanmelden. Dat kan via de mail: vollewillekinderoptocht@nullgmail.com. Aanmelden kan nog tot 14 maart.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs8 maart 2016 Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs Optochtgroep 'Völle Wille' is voor de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest weer op zoek naar Goorse basisschoolkinderen die, niet in Goor, in het […]
  • Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht13 februari 2019 Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht De groep Völle Wille is op zoek naar nieuwe leden. De deelnemer aan de Kinderoptocht is er speciaal voor kinderen die in Goor wonen, maar niet op een Goorse basisschool zitten. Het thema […]
  • Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht25 februari 2015 Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht Ook in de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest zal een groep leerlingen uit het speciaal onderwijs acte de presence geven. Vorig jaar was er het […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]