Bert Eeftink te zien in 5 uur Live bij RTL4

De Goorse cabaretier en presentator Bert Eeftink is vanmiddag te zien in het programma 5 Uur Live op RTL 4. De entertainer is door de landelijke omroep gevraagd om verslaggeefster Eva Vloon een korte kennismakingstoer door Twente te geven. Eeftink, die onlangs stopte als programmamaker bij RTV Oost, is met haar onder meer naar Ootmarsum geweest en heeft de Twentse sport Klootschieten onder de aandacht gebracht. De uitzending is vanmiddag vanaf 17:00 uur op RTL4.

Eva Vloon (l) en Bert Eeftink (r)

Gerelateerde berichten

  • Twee minuten stil….4 mei 2018 Twee minuten stil…. Het is allicht het grootste goed; leven in vrijheid. En dat we dit in Goor hebben te danken aan de bevrijders aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is ook bij ons niet in de […]
  • Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project26 oktober 2018 Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met […]
  • Goors echtpaar bij RTL4 in Een dubbeltje op zijn kant8 september 2015 Goors echtpaar bij RTL4 in Een dubbeltje op zijn kant In het RTL4-programma Een dubbeltje op zijn kant staat vanavond een Goors echtpaar centraal. Ruud Bosgoed en zijn vrouw Jolanda zijn al dertig jaar getrouwd, maar door ernstige financiĆ«le […]
  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv23 februari 2019 Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv De uitzending van Miljoenenjacht met een vak uitverkoren Gorenaren is op zondag 3 maart. Vijftig inwoners van Goor uit het postcodegebied 7471 zijn enkele weken geleden uitgekozen om in […]