Panday, slagwerk en Hollandse Avond

Het evenementenweekeinde begint vanavond met het optreden van cabaretier Rayen Panday in de Goorse Reggehof. Hij brengt daar vanaf 20:00 uur zijn solo-voorstelling Trigger. Morgenmiddag zijn er slagwerk-workshops van onder meer Rob Eeftink in zaal De Ster onder de titel ‘Exciting Southern Africa’ met daarbij de nodige hapjes en drankjes. morgenavond is er in De Reggehof een Hollandse Avond met diverse artiesten onder wie Wesly Bronkhorst die een hit scoorde met ‘Trots op jou’ en onlangs AFAS Live plat speelde. Ook de Paloma’s staan dan op de bühne. Zondagmiddag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren in het Soosgebouw in de Schoolstraat. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Baartman, Hofprins en Hofpopvoices…23 november 2018 Baartman, Hofprins en Hofpopvoices… Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de voorstelling van de Bornse cabaretière Nathalie Baartman vanavond in de Reggehof. Zij staat op de […]
  • Goeie Tukkers, Skandal en Piratenweekend…30 september 2022 Goeie Tukkers, Skandal en Piratenweekend… Een bomvolle agenda voor het komend weekeinde als het gaat om activiteiten en evenementen in het Goorse. Allereerst draait vanavond nog een keer de film Elvis bij RH Cinema. Dan begint […]
  • Opening theaterseizoen, Topgun en Koos en Moos16 september 2022 Opening theaterseizoen, Topgun en Koos en Moos De evenementenagenda voor het komende weekeinde laat naast de Open Dag van Home of Talents vandaag ook een darts-toernooi voor koppels zien bij dansschool Reiners. Morgen is de […]
  • Morgen Open Dag Home of Talents15 september 2022 Morgen Open Dag Home of Talents Morgen houdt Home of Talents een open dag in De Reggehof. Dan kan eenieder meedoen met de lessen en workshops dans, muziek, theater en kunst. In de ochtend zijn de leerlkingen van de […]
  • Theaterseizoen over twee weken geopend3 september 2022 Theaterseizoen over twee weken geopend Het theaterseizoen in de Reggehof wordt op zaterda 17 september geopend onder de titel RH Tadaa! Het publiek ziet dan onder meer een preview van de familievoorstelling De Rode sneakers, […]