Panday, slagwerk en Hollandse Avond

Het evenementenweekeinde begint vanavond met het optreden van cabaretier Rayen Panday in de Goorse Reggehof. Hij brengt daar vanaf 20:00 uur zijn solo-voorstelling Trigger. Morgenmiddag zijn er slagwerk-workshops van onder meer Rob Eeftink in zaal De Ster onder de titel ‘Exciting Southern Africa’ met daarbij de nodige hapjes en drankjes. morgenavond is er in De Reggehof een Hollandse Avond met diverse artiesten onder wie Wesly Bronkhorst die een hit scoorde met ‘Trots op jou’ en onlangs AFAS Live plat speelde. Ook de Paloma’s staan dan op de bühne. Zondagmiddag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren in het Soosgebouw in de Schoolstraat. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Baartman, Hofprins en Hofpopvoices…23 november 2018 Baartman, Hofprins en Hofpopvoices… Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de voorstelling van de Bornse cabaretière Nathalie Baartman vanavond in de Reggehof. Zij staat op de […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]