Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs

Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie kanshebbers evenals de Groenste straat op ’t Gijmink. De andere kanshebber in deze afdeling is het Markelose buurtfestival Hand in ’n tuk-fest’. In de categorie recreëren heeft het nieuwe Bike en Fun-park op ’t Doesgoor (foto) een nominatie gekregen. De initiatiefnemers hiervan nemen het op tegen het Diepenheimse Heimland en de Deldense streekmarkt. Bij de werkgevers zijn geen Goorse genomineerden evenals bij de over all-prijs ‘Held van de Hof’. Die titel gaat dit jaar naar Benteloër Henk Kamp, Markeloër Gert-Jan Oplaat of Gerrit van der Kolk uit Diepenheim. Stemmen kan via deze LINK. De uitslag wordt bekend tijdens een bijeenkomst bij De Kroon in Markelo op donderdag 12 maart.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start19 september 2019 Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start Er is gisteren een begin gemaakt met de inrichting van het braakliggende terrein tussen de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Dat wordt ingericht als een bio-diverse terrein met een […]
  • Mountainbike en natuurbelevingspark Hof van Twente geopend op ’t Doesgoor23 november 2019 Mountainbike en natuurbelevingspark Hof van Twente geopend op ’t Doesgoor Na een intens lange voorbereiding met een lang subsidietraject en bergen werk dat verzet is door vele vrijwilligers, is vanmiddag het nieuwe Mountainbikepark op en om sportpark 't […]
  • Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend22 mei 2019 Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend Het buurtinitiatief is voltooid. Na maanden van arbeid met vereende krachten is het nieuwe groen- en speelterrein in de Huijgenstraat klaar. In het kader van de week van de […]
  • Intocht, voetbal en graftrommelexpositie1 juni 2018 Intocht, voetbal en graftrommelexpositie De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de presentatie van de huisstijl en de plannen van het nieuwe Hofmarketing vanmiddag in De Reggehof. Daar start vanavond de […]