Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs

Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie kanshebbers evenals de Groenste straat op ’t Gijmink. De andere kanshebber in deze afdeling is het Markelose buurtfestival Hand in ’n tuk-fest’. In de categorie recreëren heeft het nieuwe Bike en Fun-park op ’t Doesgoor (foto) een nominatie gekregen. De initiatiefnemers hiervan nemen het op tegen het Diepenheimse Heimland en de Deldense streekmarkt. Bij de werkgevers zijn geen Goorse genomineerden evenals bij de over all-prijs ‘Held van de Hof’. Die titel gaat dit jaar naar Benteloër Henk Kamp, Markeloër Gert-Jan Oplaat of Gerrit van der Kolk uit Diepenheim. Stemmen kan via deze LINK. De uitslag wordt bekend tijdens een bijeenkomst bij De Kroon in Markelo op donderdag 12 maart.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen10 september 2021 Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs20 juli 2022 Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het […]