Voorschot op daverend carnavalsfeest…

De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen ’t Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week vrijdag, ook in Goor, losbarst. Een grote delegatie van CV Sterzo was, met Prins Mark en zijn gevolg, op beide scholen aanwezig om het feest mee te vieren. Afgelopen maandag bracht Sterzo een bezoek aan de cliënten van DAC De Roos en volgende week vrijdag is de Goorse carnavalsvereniging te gast bij Huize Herfstzon. Volgende week vrijdagavond is de feestavond van CV Sterzo bij De Ster waar zaterdagmiddag het Kindercarnaval is. Daar is er onder meer een show van Magic Tom, meervoudig Nederlands Kampioen kindergoochelen. De toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon26 februari 2020 Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Cliënten De Roos starten Goors carnaval2 februari 2016 Cliënten De Roos starten Goors carnaval Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op […]
  • Het feest kan beginnen…1 maart 2019 Het feest kan beginnen… De polonaises regen zich vanochtend aaneen op de Albatros- en Heeckerenschool. Op deze katholieke scholen wordt het carnaval jaarlijks uitbundig gevierd. Naast de feestmuziek ook […]