GFC thuis, Hector naar Beltrum en Twenthe naar Reunie

Het voetbalweekend van de Goorse clubs begint vanmiddag op sportpark Heeckeren met het treffen tussen GFC en s.v. Rijssen. Het zou een ogenschijnlijk makkelijke middag moeten worden voor de formatie van trainer Romano Lammertink want de Rijssense fusieclub wist tot nu toe nog maar 7 punten te vergaren en is voorlaatste in de vierde klasse E. Morgen gaat Hector op bezoek bij VIOS in Beltrum. Tegen die ploeg openden de groen witten op 22 september het seizoen en speelden toen met 1-1 gelijk. Twenthe heeft de ‘zwaarste dobber’. De Tricolores gaan naar Borculo voor het duel tegen de nummer twee van de ranglijst: Reunie. Twenthe kent een uiterst moeizaam seizoen en zit met 13 punten uit 14 wedstrijden, nadrukkelijk in de gevarenzone. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. De duels van morgen staan op de rol voor 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit28 september 2019 GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de […]