GFC thuis, Hector naar Beltrum en Twenthe naar Reunie

Het voetbalweekend van de Goorse clubs begint vanmiddag op sportpark Heeckeren met het treffen tussen GFC en s.v. Rijssen. Het zou een ogenschijnlijk makkelijke middag moeten worden voor de formatie van trainer Romano Lammertink want de Rijssense fusieclub wist tot nu toe nog maar 7 punten te vergaren en is voorlaatste in de vierde klasse E. Morgen gaat Hector op bezoek bij VIOS in Beltrum. Tegen die ploeg openden de groen witten op 22 september het seizoen en speelden toen met 1-1 gelijk. Twenthe heeft de ‘zwaarste dobber’. De Tricolores gaan naar Borculo voor het duel tegen de nummer twee van de ranglijst: Reunie. Twenthe kent een uiterst moeizaam seizoen en zit met 13 punten uit 14 wedstrijden, nadrukkelijk in de gevarenzone. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. De duels van morgen staan op de rol voor 14:00 uur.

Gerelateerde berichten