GFC thuis, Hector naar Beltrum en Twenthe naar Reunie

Het voetbalweekend van de Goorse clubs begint vanmiddag op sportpark Heeckeren met het treffen tussen GFC en s.v. Rijssen. Het zou een ogenschijnlijk makkelijke middag moeten worden voor de formatie van trainer Romano Lammertink want de Rijssense fusieclub wist tot nu toe nog maar 7 punten te vergaren en is voorlaatste in de vierde klasse E. Morgen gaat Hector op bezoek bij VIOS in Beltrum. Tegen die ploeg openden de groen witten op 22 september het seizoen en speelden toen met 1-1 gelijk. Twenthe heeft de ‘zwaarste dobber’. De Tricolores gaan naar Borculo voor het duel tegen de nummer twee van de ranglijst: Reunie. Twenthe kent een uiterst moeizaam seizoen en zit met 13 punten uit 14 wedstrijden, nadrukkelijk in de gevarenzone. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. De duels van morgen staan op de rol voor 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]