Grand Café De Zon feestelijk heropend

Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig onder handen genomen en is vanaf vandaag weer geopend voor het publiek. De opening voor genodigden met muzikale ondersteuning van Jesse Holsbeek, werd vanmiddag druk bezocht. De Zon wordt vanaf nu gerund door de Goorse Tessa van Akker samen met haar partner Lars Stegeman. Zij volgen Jan en Anfre de Bruin als uitbaters op. Het kersverse horecastel wil dat De Zon weer een fris Goors Grand Café wordt voor jong en oud met een nieuwe kaart en aangepaste openingstijden.

Gerelateerde berichten

  • Grand Café De Zon in andere handen20 september 2019 Grand Café De Zon in andere handen Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars […]
  • Paalzitten voor het goede doel27 februari 2020 Paalzitten voor het goede doel In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 mei wordt er een paalzit-wedstrijd georganiseerd in alle kernen in de gemeente Hof van Twente. In alle kernen. In Goor gebeurt dit bij Grand […]
  • Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…29 december 2017 Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s… Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de […]
  • De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat26 juli 2017 De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat Naast de voorstelling Kopland, komend weekeinde in de Goorse Meene, zijn er meer Goorse tintjes aan het jubileumweekeinde van Kunsten op Straat dat voor het grootste gedeelte in Diepenheim […]
  • Café De Buurman weer open na verbouwing16 februari 2017 Café De Buurman weer open na verbouwing Café De Buurman in de Goorse Grotestraat gaat morgen weer open. Het feestcafé in het stadshart werd net na de jaarwisseling gesloten voor een ingrijpende verbouwing. Het interieur is […]