Grand Café De Zon feestelijk heropend

Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig onder handen genomen en is vanaf vandaag weer geopend voor het publiek. De opening voor genodigden met muzikale ondersteuning van Jesse Holsbeek, werd vanmiddag druk bezocht. De Zon wordt vanaf nu gerund door de Goorse Tessa van Akker samen met haar partner Lars Stegeman. Zij volgen Jan en Anfre de Bruin als uitbaters op. Het kersverse horecastel wil dat De Zon weer een fris Goors Grand Café wordt voor jong en oud met een nieuwe kaart en aangepaste openingstijden.

Gerelateerde berichten

  • Grand Café De Zon in andere handen20 september 2019 Grand Café De Zon in andere handen Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars […]
  • De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat26 juli 2017 De Zon onderdeel van jubileum Kunsten op Straat Naast de voorstelling Kopland, komend weekeinde in de Goorse Meene, zijn er meer Goorse tintjes aan het jubileumweekeinde van Kunsten op Straat dat voor het grootste gedeelte in Diepenheim […]
  • Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…29 december 2017 Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s… Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de […]
  • Tweede editie Struinen door de Tuinen4 juli 2018 Tweede editie Struinen door de Tuinen Zondagmiddag 15 juli vindt in Goor de tweede editie van Struinen door de Tuinen plaats. In acht deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden kunstwerken en live […]
  • ATB-clinic en Kopland bij Kunsten op Straat28 juli 2017 ATB-clinic en Kopland bij Kunsten op Straat De evenementenblik is voor dit weekeinde vooral gericht op het Schoolfeestplein en het buitengebied van Goor. Op het plein voor het gemeentehuis is morgen de eerste van een aantal […]