Goedemondt kiest Reggehof voor try out nieuwe show (UPDATE)

De bekende cabaretier Ronald Goedemondt heeft de Goorse Reggehof uitgekozen voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Numero Uno’
Goedemondt is op dit moment één van de grootste cabaretiers in ons land en ook bekend van het tv-programma Sluipschutters. De voorstelling is op donderdag 12 maart en begint om 20:00 uur. De voorstelling gaat onder meer over zijn strijd met de doctrine van het alledaagse. De kaartverkoop voor deze show loopt niet via De Reggehof maar via tickets-site Guts en zijn te bestellen via deze LINK. Kaarten kosten €32,50.
UPDATE: De voorstelling in Goor is volledig uitverkocht !

Gerelateerde berichten

  • Voorstelling Goedemondt binnen drie kwartier uitverkocht17 februari 2020 Voorstelling Goedemondt binnen drie kwartier uitverkocht De beschikbare kaarten voor de voorstelling van Ronald Goedemondt op donderdag 12 maart in De Reggehof waren vanmorgen in exact 42 minuten en 29 seconden uitverkocht. Goedemondt komt naar […]
  • Try-out harmonieorkest in De Reggehof12 juli 2018 Try-out harmonieorkest in De Reggehof Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. En dat vergt een gedegen voorbereiding. Komende […]
  • Ivo de Wijs en Peter Nieuwint in De Reggehof1 december 2015 Ivo de Wijs en Peter Nieuwint in De Reggehof De cabaretiers Ivo de Wijs en Peter Nieuwint staan vanavond met de voorstelling 'The Very Best of Pieter and Ivo - Een keuze uit Literair Variété en Literair Varié2' op de planken in de […]
  • Thuisduel voor André Manuel27 maart 2015 Thuisduel voor André Manuel Een drukke en diverse theateragenda dit weekend. Absolute blikvanger is André Manuel. De goedgebekte cabaretier uit Diepenheim, die inmiddels ook landelijke bekendheid geniet, staat […]
  • Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers27 februari 2015 Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers Er zijn nog een paar losse toegangstickets beschikbaar voor de show van Guido Weijers, morgen in Goor. De populaire cabaretier staat dan voor een verder volle theaterzaal van De Reggehof […]