Hector komt met Groen-Wit Jeugdfonds

SV Hector heeft een zogenoemd Groen-Wit Jeugdfonds in het leven geroepen om te zorgen voor continuïteit in de toekomst van de Hector- jeugd. Doelstelling is dat Hector minimaal voor de aankomende 3 jaar de toekomst, en daarbij specifiek de voetbaltoekomst van haar jeugd wil garanderen en verbeteren. Daarom wordt er geïnvesteerd in trainers én in scheidsrechters. Het doel is binnen drie jaar bij elk team gekwalificeerde trainers en bij jeugdwedstrijden gekwalificeerde scheidsrechters te hebben. Hiervoor is in samenwerking met het bestuur een jaarlijks terugkomend budget vrijgemaakt.

In September zal worden gestart met de eerste groep trainers voor de opleiding Pupillentrainer. Deze cursus wordt gegeven bij Hector. Naast het aanbieden van een cursus zullen de betrokken personen ook een vergoeding ontvangen voor hun activiteiten. Daar staat tegenover dat daarvoor een overeenkomst wordt aangegaan voor een bepaalde tijd. De cursussen zijn in principe voor Hector-leden maar in overleg ook voor anderen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Lars Nobbe: telefoon: 06-50417751 of per mail: Larsnobbe@nullhotmail.com en jeugdcommissie@nullsvhector.nl.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Hector in zwakke wedstrijd onderuit tegen LSV21 februari 2016 Hector in zwakke wedstrijd onderuit tegen LSV Hector heeft de goede reeks in de vierde klasse B geen vervolg kunnen geven. In Lonneker werd een verdiende 1-0 nederlaag geleden tegen LSV. Met name in de eerste helft lieten de groen […]
  • ‘Twents’ Glazen Huis: Goors initiatief12 oktober 2011 ‘Twents’ Glazen Huis: Goors initiatief Het zogenoemde Twentse Glazen Huis komt eind deze maand naar Goor om geld in te zamelen voor een voetbalschool in Costa Rica. Op 29 en 30 oktober zijn er tal van activiteiten op sportpark […]
  • Lars Kimmels bezorgt Hector punt op bezoek bij Eibergen15 december 2019 Lars Kimmels bezorgt Hector punt op bezoek bij Eibergen SV Hector heeft op de valreep nog een punt overgehouden aan het laatste duel van dit kalenderjaar. De ploeg van trainer Mark Dijkstra (foto) sleepte een 2-2 gelijkspel uit het vuur op […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]