GFC neemt na rust afstand van sv Rijssen

GFC won vanmiddag in de vierde klasse E, uiteindelijk nog eenvoudig van laagvlieger SV Rijssen maar had met name voor rust moeite met scoren. Het werd na 12 minuten 1-0 door een treffer van Tim Wassink. Tien minuten later was het gelijk. 1-1 was ook de ruststand. Na de thee kwamen de rood zwarten beter op stoom en kregen na een uur voetbal een penalty die werd benut door Tim Wassink. Daarna ging het snel en werd het 3-1 door Daan Zwierink en 4-1 door Tim Wassink die met zijn derde treffer van de middag ook goede zaken deed in de strijd om de regionale topscorers-titel. Het zestal Goorse treffers werd gecomplementeerd in de slotfase door Olaf Siegers.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint eerste competitieduel21 september 2019 GFC wint eerste competitieduel GFC is de competitie in de zaterdag vierde klasse uitstekend begonnen. De rood zwarten wonnen de uitwedstrijd tegen Sportclub Daarle overtuigend met 1-5. Tim Wassink had met een […]
  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC overtuigend naar finale nacompetitie2 juni 2019 GFC overtuigend naar finale nacompetitie GFC staat in de finale van de nacompetitie. De rood zwarten wonnen vanmiddag overtuigend met 6-2 van sv Zwolle dat daarmee degradeert naar de vierde klasse. GFC kan vanwege de overstap […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC op weg naar nacompetitievoetbal12 april 2015 GFC op weg naar nacompetitievoetbal GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de […]