Twenthe na slappe tweede helft onderuit bij Reünie

Twenthe Goor heeft wederom een nederlaag geleden in de vierde klasse B. In Borculo was titelkandidaat Reunie met 3-1 te sterk voor de Goorse bezoekers, die na rust machteloos opereerden. De start was ook beroerd. Na een handsbal mocht Reunie in de tiende minuut al vanaf de strafschopstip de 1-0 aantekenen. Wouter Leusink bracht niet veel later beide ploegen op gelijke hoogte, waarna Stef Eland de kans kreeg om Twenthe op voorsprong te schieten. In het tweede bedrijf werd de thuisploeg sterker. Met name uit hoekschoppen kwam veel gevaar. Binnen een kwartier stond het dan ook al 3-1 voor de gastheer. Jorn Geerlings was met twee treffers de grote man bij Reunië.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst18 november 2018 Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst Twenthe deed vanmiddag uitstekende zaken in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen kunstgras werd het Borculose Reünie met 4-2 verslagen na een ruststad van 1-0. De […]
  • Hector verliest bekerduel van Reunie6 september 2017 Hector verliest bekerduel van Reunie Hector heeft het eerste bekerduel in het nieuwe voetbalseizoen verloren. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging dinsdagavond in Borculo met 2-0 onderuit tegen vierdeklasser Reunie. Bij […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]
  • Twenthe pakt punt tegen koploper UDI1 maart 2020 Twenthe pakt punt tegen koploper UDI Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]