Sneu verlies Hector in Beltrum

Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een dubieuze winnende goal in de slotfase. Hector kwam aan het einde van een gelijk opgaande eerste helft op 1-0 door een benutte penalty van Wesley Zwoferink. Kort daarna kwam VIOS op gelijke hoogte door een treffer van Ian Groot Zevert.

In de tweede helft waren er kansen voor beide ploegen maar werd er aanvankelijk niet gescoord. De beslissing viel vijf minuten voor tijd. Bouke Ratering kreeg de bal in ogenschijnlijke buitenspelpositie maar het vlagsignaal werd door de scheidsrechter genegeerd waardoor hij door mocht en de bal via de binnenkant van de paal binnen schoot. Hector blijft ondanks de nederlaag, wel op de achtste plek staan in de ranglijst van de vierde klasse B.