Stormschade bij Aldi

De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de Aldi-supermarkt op het Weversplein is een groot stuk ijzer van een dakrand gewaaid. De brandweer werd ge-alarmeerd om het ijzer te verwijderen. het is niet bekend wat de omvang van de schade van het dak is. Dat zal later worden bekeken. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Lidl deze week gesloten9 juni 2020 Lidl deze week gesloten De Lidl op het Weversplein is deze week tot en met donderdag gesloten. De grote- en meest drukbezochte supermarkt van Goor wordt deze week intern verbouwd. De werkzaamheden nemen tot en […]
  • Brandweer verwijdert loszittende glasplaat29 maart 2015 Brandweer verwijdert loszittende glasplaat De storm die over Nederland trok heeft ook in het Twentse Haagje de nodige overlast bezorgd. Aan de Schoolweestweide waaide bovenin de appartementen een glasplaat van een overkapping los. […]
  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]
  • Storm voorbij, brandweer nog uren bezig18 januari 2018 Storm voorbij, brandweer nog uren bezig De storm ging rond half drie liggen in het Goorse waarna ook 'Code Rood' kon worden ingetrokken. Voor de Goorse brandweer blijft het voorlopig nog wel alarmfase 1 want er is nog heel veel […]