Kruising Laarstraat-Herman Heijermanstraat onder handen genomen

De beruchte kruising op de Laarstraat met de Herman Heijermanstraat is vandaag onder handen genomen. Er zijn vier verhoogde middengeleiders geplaatst die het nemen van ‘binnenbochten’ moeten voorkomen en de veiligheid moeten vergroten. De kruising bij de voormalige Laarschool is volgens onderzoek het gevaarlijkste kruispunt in de Hof van Twente. De werkzaamheden, die inmiddels zijn afgerond, zijn onderdeel van de verkeersremmende maatregelen in de straten rondom de Molenstraat. Daar is, tot ergernis van velen, nog geen begin gemaakt met het opnieuw realiseren van twee-richtingsverkeer.

Gerelateerde berichten

  • Kruising Herman Heijermanstraat gevaarlijkste in de Hof15 november 2019 Kruising Herman Heijermanstraat gevaarlijkste in de Hof Het kruispunt Herman Heijermansstraat/Laarstraat is met zes ongelukken het gevaarlijkste kruispunt van Goor en ook van de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van […]
  • Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising26 januari 2016 Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising De Goorse bevolking is verdeeld als het gaat om het nut van de oprichting van de Goorse Stadsraad. Uit een poll op deze site denkt 55% van de bijna 600 stemmers dat de nieuwe raad niet […]
  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Wagen ramt paal bij Jumbo12 augustus 2017 Wagen ramt paal bij Jumbo Een grote wagen kwam vanmiddag in aanraking met een paaltje bij de kruising Herman Heijermanstraat-van Kollaan. Tegenover de Jumbo-supermarkt liep de eigenaar van het voertuig schade op. […]