Voorstelling Goedemondt binnen drie kwartier uitverkocht

De beschikbare kaarten voor de voorstelling van Ronald Goedemondt op donderdag 12 maart in De Reggehof waren vanmorgen in exact 42 minuten en 29 seconden uitverkocht. Goedemondt komt naar Goor met zijn nieuwste voorstelling. De cabaretier is op dit moment één van de meest populaire theatermakers van Nederland en onder meer bekend van het tv-programma Sluipschutters.

Gerelateerde berichten

  • Goedemondt kiest Reggehof voor try out nieuwe show (UPDATE)17 februari 2020 Goedemondt kiest Reggehof voor try out nieuwe show (UPDATE) De bekende cabaretier Ronald Goedemondt heeft de Goorse Reggehof uitgekozen voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Numero Uno’Goedemondt is op dit moment één van de grootste […]
  • Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn12 februari 2016 Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn Nu het carnaval achter ons ligt, maken we ons weer voor een traditioneel theaterweekend. In De Reggehof wordt vanavond afgetrapt met de revue-voorstelling VerrasSing van de groep Gewoon […]
  • Try-out harmonieorkest in De Reggehof12 juli 2018 Try-out harmonieorkest in De Reggehof Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. En dat vergt een gedegen voorbereiding. Komende […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • 21 plantenbakken geadopteerd29 december 2019 21 plantenbakken geadopteerd Er zijn inmiddels al 21 extra plantenbakken voor het Goorse centrum geadopteerd tijdens de actie Hofkluis in De Reggehof. Daar wordt door de medewerkers van Hofstreek Omroep radio en tv […]