Belastingspreekuur in de bieb

Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen een lastige klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Goor en omgeving daarbij helpen. In de maanden maart en april (met uitzondering van 10 april Goede Vrijdag) is er elke vrijdag van 13.00 tot en met 15.00 uur een gratis belastingspreekuur in Bibliotheek Goor.

Gerelateerde berichten

  • Bibliotheek helpt met belastingaangifte20 maart 2019 Bibliotheek helpt met belastingaangifte Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen een ingewikkelde klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Goor om die reden de helpende hand bieden. In april is er elke vrijdag […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]
  • Magnoliaplein klaar voor buitenfitness18 februari 2019 Magnoliaplein klaar voor buitenfitness Het was een wens van bewoners van 't Gijmink toen werd gesproken over de herinrichting van de buurt. Toestellen voor buiten-fitness op het Magnoliaplein. Nu is het zover en is het […]
  • Brievenhulp verhuist naar Salut25 maart 2019 Brievenhulp verhuist naar Salut De vrijwilligers van Brievenhulp geven advies en helpen bij het beantwoorden en invullen van formulieren. Vanaf 1 april zijn de vrijwilligers iedere woensdag tussen 9:00 en 12:00 uur […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]