Dit is het nieuwe gezicht van Herfstzon

Ze is het nieuwe ‘medische’ gezicht van Herfstzon. Conny Span (57) geeft nu kleur aan het verpleeghuis en in een kennismakingsgesprek stelt ze zich voor aan de Goorse gemeenschap. Volgens Span bloeit het tehuis op en verder geeft ze in haar relaas aan hoe ze werkt als de nieuwe dienstdoende arts. Lees het hier.

Gerelateerde berichten

  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Wil Bekker 100 jaar na een bewogen leven10 september 2015 Wil Bekker 100 jaar na een bewogen leven Groot feest vandaag in Huize Herfstzon. Daar werd de 100e verjaardag van Willemijntje Bekker gevierd. Wil, zoals ze altijd wordt genoemd, is soms wat vergeetachtig maar nog prima bij de […]
  • Ouderen genieten eindelijk weer van de zon…17 juni 2020 Ouderen genieten eindelijk weer van de zon… Het weer is er allang naar en sinds maandag is het ook weer legitiem na de versoepelingen van de Corona-maatregelen. De ouderen in de Goorse verzorgingstehuizen mogen weer naar buiten om […]
  • Herfstzon zoekt vrijwilligers9 december 2014 Herfstzon zoekt vrijwilligers Huize Herfstzon is op zoek naar extra vrijwilligers die de bewoners in het woon-zorgcomplex in de vroege avonduren kunnen helpen. Er worden gastvrouwen- en heren gevraagd die van 18.30 uur […]
  • Huize Scherpenzeel vanaf half januari weer bewoond21 december 2018 Huize Scherpenzeel vanaf half januari weer bewoond Na een grondige verbouwing zullen de eerste bewoners halverwege januari hun intrek nemen in Huize Scherpenzeel aan de Markeloseweg. Het monumentale gebouw is in handen van het Zorghuis […]