Eerbetoon aan veteranen tijdens Anjerconcert

Tijdens een voorstelling op 3 april in De Reggehof worden alle veteranen uit Goor omgeving geëerd. Dit in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid. Tijdens de zogenoemde ‘Tour of Freedom in Concert’ door de Fanfare Bereden Wapens uit Vught wordt stilgestaan bij de offers die zijn gebracht door veteranen om onze vrijheid te verkrijgen. Tevens waardeert en eert de Koninklijke Landmacht in dit programma de veteranen die zich in de afgelopen 75 jaar hebben ingezet deze vrijheid te waarborgen. De voorstelling verwijst rechtsstreeks naar de meidagen van 1945 toen de Tweede Wereld-oorlog werd beëindigd. Het orkest wordt ondersteund door de zangeressen van ‘Les Chouettes’ en de muziek wordt ondersteund door passende beelden en teksten. Inwoners met de veteranenstatus hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Gerelateerde berichten