Winterwandeltocht in Goor

W.S.V. Tempo DMG organiseert  in 2020  voor de 31e keer weer 3 winterwandeltochten. Na de succesvolle eerste wandeling op 5 januari in Markelo en een natte tweede editie op 2 februari in Diepenheim, sluit het seizoen op 1 maart in Goor. De start is bij Café de Ster, de afstanden zijn 5, 10, 15 of 25 kilometer. De start is tussen 09.00 en 12.30 uur, waarbij de 25 kilometer voor 10.00 uur dient te vertrekken. Afmelden voor 16.30 uur. Voor meer info, check de site.

Gerelateerde berichten

  • Wandelen met Tempo DMG1 februari 2017 Wandelen met Tempo DMG Komende zondag organiseert Wandelvereniging Tempo D.M.G. de tweede van haar 3 winterwandeltochten in 2017. De start is tussen 10.00 en 13.00 uur bij Herberg de Pol in Diepenheim.Er kunnen […]
  • Wandelen door Goorse dreven8 januari 2016 Wandelen door Goorse dreven Wandelsport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim Markelo Goor) organiseert komende zondag weer de eerste van een drietal wandelzondagen. Er kan gestart, vanaf camping De Molnhöfte, worden […]
  • Bonje met Kemperink en wandeltochten…2 maart 2018 Bonje met Kemperink en wandeltochten… Wie een avondje wil lachen kan vanavond terecht bij De Reggehof. Daar staat Thijs Kemperink op de planken met zijn nieuwste show Bonje. De Albergenaar is nog steeds rijzende in theaterland […]
  • Winterwandeling over de Goorse dreven4 januari 2012 Winterwandeling over de Goorse dreven Waar de voetbalspelers van Goor zondag de hardloopschoenen uit de kast kunnen halen voor de traditionele nieuwjaarsloop, is het voor de rustieke wandelaars tijd om de wandelschoenen uit […]
  • Wandeltocht Tempo DMG8 januari 2015 Wandeltocht Tempo DMG Traditioneel organiseert de WandelSport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim, Markelo en Goor) ook dit jaar weer een drietal wandeltochten op zondag. De eerste is komende zondag. Er kan tussen […]