Oud-ijzer-inzameling Wiene

Basisschool Wiene organiseert zaterdag opnieuw een oud-ijzer-actie in Wiene Zeldam en directe omgeving. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de kinderen van de basisschool.  De school wil graag investeren in het buitenonderwijs en hiervoor zijn ze geld aan het inzamelen. Alle metalen die u niet meer gebruikt zoals: fietsen, radiatoren, lood, aluminium, koper, huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, beeldschermen, accu’s van auto’s, mobieltjes, elektrische kabels en nog meer worden graag opgehaald. Dat geldt niet  koelkasten, vriezers en TV’s .

Het is de bedoeling dat u zich aanmeldt bij Erik Wesselink 06-21408228 of per email erikwesselink84@nullgmail.com.  Er wordt dan een route gepland langs deze adressen.

Gerelateerde berichten

  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Wiene heeft landelijke primeur met certificaat buitenonderwijs29 oktober 2019 Wiene heeft landelijke primeur met certificaat buitenonderwijs Basisschool Wiene, net buiten Goor, krijgt als eerste school in Nederland het certificaat voor buitenonderwijs. Op deze school krijgen de kinderen sinds twee jaar, elke dag buiten les en […]
  • Buitenonderwijs op basisschool Wiene30 mei 2018 Buitenonderwijs op basisschool Wiene Een nieuw concept bij Basisschool Wiene. De school in het buitengebied van Goor geeft les in de buitenlucht. Buitenonderwijs houdt in dat reguliere vakken, zoals rekenen, taal, […]
  • Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest26 mei 2016 Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest Het jaarlijkse feest van de buurtschappen Wiene en Zeldam wordt jaarlijks door vele Gorenaren bezocht die het feest net buiten Goor, op de weilanden naast de N346 zien als opmaat voor het […]
  • Buitenlessen bij OBS Wiene4 juni 2019 Buitenlessen bij OBS Wiene Woensdag 5 juni aanstaande organiseert Basisschool Wiene een open ochtend. Er zullen dan lessen worden gegeven in de buitenlucht. Daar is de basisschool net buiten Goor een jaar geleden […]