Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst

Voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is het nieuwe tennisseizoen goed begonnen. In zijn eerste toernooi van 2020 greep Ter Hofte in Goirle direct de winst. Na in de poulefase Marco Laponder met 6-2 6-1 te hebben verslagen en ook met 6-2 6-4 van Robin Groenewoud te hebben gewonnen, was hij in de finale veel sterker dan Jozef Smit; 6-1 6-2.

Ter Hofte had het druk van vrijdag tot en met zondag. Hij kwam op het Pellikaan Wheels Indoor Tennis Tournament ook in actie in het heren dubbelspel en gemengd dubbelspel. Samen met Ilse van der Burgwal won hij twee poulewedstrijden, maar verloor Ter Hofte de finale met 7-6 6-1. In het heren dubbelspel won hij met Smit één van de drie partijen, wat een derde plaats opleverde.

Foto: archieffoto

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel13 december 2020 Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel Maarten ter Hofte is gisteren voor de derde keer in zijn nog jonge loopbaan, Nederlands kampioen rolstoeltennis geworden bij de jongens onder 18 jaar. Op de banen van het Nationaal […]
  • Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte22 december 2019 Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is zondag Nederlands kampioen geworden bij de junioren. In Alphen aan den Rijn versloeg hij Robin Groenewoud in de finale met 7-5 6-2. Ter […]
  • Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël30 april 2019 Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het wereldkampioenschap voor teams in het Isralëlische Ramat Hasharon. Dit toernooi voor rolstoeltennissers met […]
  • Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters27 januari 2019 Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters Hij zou aanvankelijke niet eens meedoen, maar kreeg woensdagochtend een telefoontje of hij nog snel naar Frankrijk af kon reizen. Het Goorse rolstoeltennis-talent Maarten ter Hofte stond […]
  • Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi9 april 2018 Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi Maarten ter Hofte is dit weekeinde verrassend winnaar geworden van het Knokke Zoute Junior Open Roller-tennistoernooi. Het Goorse rolstoeltennistalent bereikte in de Belgische kustplaats […]