Geen optocht wel rondje Goor…

Ze hadden zich er nog zo op verheugd maar uiteindelijk ging het niet door. De mannen van CV De Natalhalzen uit Goor hoopten op een feestelijke optocht in Neede maar dat ging vanwege de weersomstandigheden niet door. De groep was met de ‘vliegende’ wagen al onderweg toen het nieuws van de afgelasting tot hen kwam. Er werd toen maar rechtsomkeert gemaakt om een rondje Goor te doen met als eindbestemming De Ster vanwaar de Goorse Carnavalisten van CV Sterzo wel onderweg gingen naar Neede waar er ook zonder optocht een groot feest Goors werd gevierd bij Café Valley’s.

Gerelateerde berichten

  • Goor prominent aanwezig bij carnaval in Neede3 maart 2019 Goor prominent aanwezig bij carnaval in Neede Als te doen gebruikelijk had ook deze editie van het carnaval in Neede een Goors sausje. Zo deed een aantal prominenten uit het Twentse Haagje mee aan de optocht in het Gelderse dorp, […]
  • Cliënten De Roos starten Goors carnaval2 februari 2016 Cliënten De Roos starten Goors carnaval Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op […]
  • Het feest kan beginnen…1 maart 2019 Het feest kan beginnen… De polonaises regen zich vanochtend aaneen op de Albatros- en Heeckerenschool. Op deze katholieke scholen wordt het carnaval jaarlijks uitbundig gevierd. Naast de feestmuziek ook […]
  • Bomvolle carnavalsagenda voor jong en oud23 februari 2017 Bomvolle carnavalsagenda voor jong en oud Goor dompelt zich net als de rest van een groot deel van het land vanaf morgen onder in de roes die carnaval heet. CV Sterzo trapt morgenavond af met een thuiswedstrijd in residentie Café […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]