Paul Reef zondag in Portret

Paul Reef is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Reef is een bekende in het Goorse als eigenaar van zijn bedrijf Reef Hout. Maar hoe is hij als persoon? De uitzending is op zondag van 11.00 tot en met 12.00 uur in Hofstreek Portret. De herhaling is op maandag om 20.00 uur. De techniek is in handen van Jan de Wit. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen. 

Gerelateerde berichten

  • Paul Reef in Portret13 januari 2020 Paul Reef in Portret Paul Reef is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De naam Reef is een bekend fenomeen in Goor, maar wie is de persoon achter het bedrijf. Ook voor het centrum van Goor zet hij zich […]
  • Strijd om visvijver laait weer op25 oktober 2016 Strijd om visvijver laait weer op Een grote bouwlamp vanuit de tuin van omwonende Goorhuis leidde gisteravond een nieuwe episode in, in de strijd om de retentie-vijver aan de Kloosterlaan. Daar is op zijn verzoek een […]
  • Actiecomité Molenstraat wil weer massaal protest11 juni 2018 Actiecomité Molenstraat wil weer massaal protest Het actiecomité 'Help Goor de Molenstraat door' roept eenieder die wil dat de Molenstraat weer tweerichtingsverkeer wordt, op om maandag 18 juni naar het gemeentehuis te komen. Voorman […]
  • Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod21 juni 2016 Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]