Oberkrainergroep in De Herfstzon

Tikken op de maat, meeneuriën, een beetje dirigeren en zelfs polonaiselopen: de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Herfstzon uit Goor genoten jongstleden donderdag zichtbaar van het optreden van de Oberkrainergroep van Muziekvereniging Apollo. De zes muzikanten en één zangeres traden op in het kader van de expositie ‘100 jaar Muziekvereniging Apollo’, die de afgelopen weken in Herfstzon te bewonderen was. Voor meer informatie zie www.apollogoor.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje12 januari 2019 Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje 2019 is het jaar van ons eigen muziekkorps Apollo. Het Goorse genootschap bestaat dit kalenderjaar maar liefst 100 jaar. Een eeuw muziek van lokale bodem, een onvolprezen mijlpaal. En dus […]
  • Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd13 februari 2019 Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd Apollo is dit kalenderjaar jarig. Het Goorse muziekgenootschap bestaat maar liefst 100 jaar. Een mijlpaal waarbij de redactie van Oald Goor haar vingers aflikt en bovenal op gezette […]