18 bomen voor Goor gereserveerd voor Boomfeestdag

Op 18 maart is het Nationale Boomfeestdag. Dan worden er symbolisch 110 bomen uitgereikt aan de Groene Loper die beschikbaar zijn gesteld door de Provincie Overijssel. Daarvan zijn er 18 bestemd voor Goor. Eenieder die dat wil kan een boom reserveren via de website van De Groene Loper. De gereserveerde 110 bomen worden tijdens de natuurwerkdag op 7 november 2020 uitgereikt en in het echt geplant. De Boomfeestdag op 18 maart wordt dit jaar in Bentelo gevierd.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen schrijven verhalen over bomen4 februari 2020 Kinderen schrijven verhalen over bomen HofPower en de Groene Loper Hof van Twente zijn op zoek naar verhalen over bomen. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Goor en de overige kernen in de Hof, […]
  • 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag11 november 2021 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag Gisteren was de jaarlijkse boomfeestdag en in het kader daarvan werden op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis 22 droombomen uitgereikt aan de winnaars van de tekenwedstrijd 'Je […]
  • ‘Boom-events’ moeten zorgen voor 35.000 extra bomen in de Hof9 december 2021 ‘Boom-events’ moeten zorgen voor 35.000 extra bomen in de Hof De gemeente Hof van Twente is samen met De Groen Loper een actie gestart om particulieren gratis bomen, zaaiingen en struiken af te nemen om te planten op eigen terrein of aan te bieden […]
  • 13 boompjes aangeboden ter adoptie14 mei 2021 13 boompjes aangeboden ter adoptie De Groene Loper Hof van Twente zoekt mensen die graan een een boompje willen adopteren en ook definitief planten op de dag van de biodiversiteit (zaterdag 22 mei). Het gaat om dertien […]
  • Bloembollen planten voor bijen op Burendag15 september 2018 Bloembollen planten voor bijen op Burendag De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 […]