Twente-fans slepen grote boom van de weg

Ze komen geregeld negatief in het nieuws. Maar een groep FC Twente-supporters uit Goor heeft zich zondag van zijn beste kant laten zien. Zij staken de armen uit de mouwen na de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Bij Afslag Rijssen lag een flinke boom op de weg, die ze met z’n allen naar de kant hebben gesleept. Na de teleurstellende wedstrijd tegen FC Utrecht reed de touringcar vol supporters uit Goor terug naar huis. De mannen wilden gauw terug naar Twente om carnaval te vieren. Binnen een kwartier was de boom weg met behulp van zo’n zestig fans.

Gerelateerde berichten

  • ge boeve8 december 2011 Boom voor oprit van Boeve Gé Boeve is in een paar dagen tijd een bekende streekgenoot geworden. De Gorenaar heeft een boom voor zijn oprit staan en dit was voor regionale media reden genoeg om hem uitvoerig aan het […]
  • Wildwest-achtervolging in het holst van de nacht30 april 2019 Wildwest-achtervolging in het holst van de nacht Terwijl heel Goor aan het wachten was tot de haan zou kraaien, heeft zich in het centrum een sensationele wildwest-achtervolging afgespeeld. De politie reed een auto klem, die midden in […]
  • Auto tegen boom (update)18 december 2011 Auto tegen boom (update) Een 82-jarige man uit Bentelo is vanavond om het leven gekomen bij het ongeluk op de Veldhuisweg net buiten Goor. Even na 19.00 uur reed de auto tegen een boom nadat deze met de wielen in […]
  • Halfbakken scooterdief veroorzaakt ongeluk13 december 2019 Halfbakken scooterdief veroorzaakt ongeluk De politie is op zoek naar een halfbakken scooterdief. Maandag is er namelijk bij het station een windscherm van een scooter gestolen. Maar vermoedelijk is geprobeerd om het hele stuur […]
  • Weg Goor – Hengevelde tijdelijk afgesloten wegens ernstig ongeval16 februari 2019 Weg Goor – Hengevelde tijdelijk afgesloten wegens ernstig ongeval Op de N347, de weg van Goor naar Hengevelde, is een auto van de weg geraakt en vol op een boom gebotst. Hoe het ongeluk is gebeurd is op dit moment nog niet bekend. De hulpdiensten waren […]