Paalzitten voor het goede doel

In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 mei wordt er een paalzit-wedstrijd georganiseerd in alle kernen in de gemeente Hof van Twente. In alle kernen. In Goor gebeurt dit bij Grand Cafe de Zon. Dit om geld in te zamelen voor de stichting Doors Wide Open die minima-gezinnen én het Leger des Heils die zich tevens inzet voor de armoede-bestrijding. De paalzitters gaan op vrijdag 1 Mei om 20.00 uur op een paal zitten en de bedoeling is dat er na 25 uur een winnaar uit komt. Een week later volgt er een finale op de plek waar de meeste donaties zijn opgehaald. Wie mee wil doen kan zich opgeven bij Grand Café De Zon. Verdere info via hofinactie@nullgmail.com.

In 2016 was er ook een Paalzit-contest bij Café De Whee

Gerelateerde berichten

  • Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op23 juli 2016 Jubileum De Whee levert meer dan 1800 euro op Het jubileumweekend van café De Whee heeft vorige week 1828 euro en 56 cent opgeleverd. Dat is gisteravond bekend gemaakt. Het geld dat bestemd is voor de stichting Doors Wide Open, is […]
  • Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee12 juli 2016 Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee Bij Café De Whee zijn de voorbereidingen op een feestweekend begonnen. Rondom het eerste lustrum vindt namelijk de eerste editie van het kampioenschap paalzitten plaats. De presentatie van […]
  • Paalzit-kampioenschappen in Goor24 mei 2016 Paalzit-kampioenschappen in Goor Op het plein voor café De Whee worden in juli de Open Kampioenschappen Paalzitten van de Hof van Twente gehouden. Dit in het kader van het 5-jarig bestaan van het café en als onderdeel van […]
  • Paalzitten met Willie voor Doors Wide Open5 juli 2016 Paalzitten met Willie voor Doors Wide Open Het kampioenschap paalzitten, dat dit jaar haar vuurdoop kent, heeft Doors Wide Open als goede doel. Doors Wide Open zet zich in voor de minder bedeelden in onze Reggestad. Het paalzitten […]
  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]