Feestelijke heropening Café De Whee

Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft hij een feest waarbij iedere belangstellende is uitgenodigd voor een hapje en een drankje tegen gereduceerde prijs. Er is dan ook een zanger en een DJ voor de nodige muzikale klanken. Marcel List volgt bij De Whee Hendrik en Auke Kramer op die de kroeg daarvoor jarenlang bestierden.

Gerelateerde berichten

  • Wild West bij De Whee…23 juli 2017 Wild West bij De Whee… Het was de hele dag druk in en om café De Whee gisteren. Daar begon al vroeg in de middag de Wild West-party in het kader van het 6-jarig bestaan van de kroeg en het winkelcentrum. Naast […]
  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Leussink koopt winkelcentrum De Whee9 december 2019 Leussink koopt winkelcentrum De Whee De broers Tijn en Niek Leussink van de Goorse Jumbosupermarkt hebben winkelcentrum De Whee gekocht. Dat was in handen van het Jumboconcern dat er vanaf wilde nadat bekend werd dat […]
  • Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee8 december 2019 Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee Het zogenoemde Darts-Sukkeltoernooi bij Café De Whee is gisteren gewonnen door het koppel Ronnie en Marco Libbers (foto). zij waren van de 64 koppels het sterktse in de winnaarsronde. De […]
  • Café de Whee in de verkoop14 september 2019 Café de Whee in de verkoop Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor […]