Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon

De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De hoogheid deed daar zelf een sketch als pastoor. Daarnaast traden Rachel Endeman, Paul Schabbink en Geert Endeman op. Gisteravond (dinsdag) was het Goorse Schlagerkoor te gast om de bewoners op Duitse wijze te verrassen met de hits van onze oosterburen.

Gerelateerde berichten

  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Hoog bezoek voor burgemeester Nauta4 februari 2020 Hoog bezoek voor burgemeester Nauta Het is een jaarlijkse Carnavalstraditie in de Hof waar ook dit jaar niet aan wordt getornd. De Prinsen van de drie Carnavalsverenigingen uit Goor, Bentelo en Hengevelde gingen vanmiddag […]
  • Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis22 februari 2020 Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis De carnavalsmuziek schalde al vroeg door de Goorse straten vanochtend. De drie carnavalsverenigingen in de Hof met het Goorse CV Sterzo voorop reed richting het gemeentehuis voor de […]
  • Kritiek op √©√©nrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon10 februari 2018 Kritiek op √©√©nrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon Na een enerverende feestavond bij De Ster moesten de carnavalisten van CV Sterzo vanmorgen vroeg uit de veren voor de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Daar werd samen met de […]