Open repetities bij Onze Stem

Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem houdt op de woensdagen 4 en 11 maart open repetities in de balletzaal in de Reggehof in Goor. De Goorse gemengde zangvereniging bestaat dit jaar 95 jaar en dat jubileum wordt afgesloten met een concert op 4 oktober in De Hofkerk. Daarbij zijn ook zangers en zangeressen welkom die op projectbasis mee willen zingen. De open repetities zijn van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van dirigente Mirjam Spoelman. In de pauze is er, met een kopje koffie of thee, gelegenheid een praatje te maken met de leden. Meer informatie via Brenda Bergsma, telefoon: 06 108 776 00 of via de mail: info@nullonzestem-goor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem haalt banden met Salzbergen aan12 december 2018 Onze Stem haalt banden met Salzbergen aan Toen Goor nog een zelfstandige gemeente was waren er regelmatig uitwisselingen op diverse gebieden door verschillende verenigingen en instanties met de Duitse partnergemeente Salzbergen. […]
  • Open repetitie bij Onze Stem19 september 2018 Open repetitie bij Onze Stem Houd je van muziek en lijkt het je wat om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 26 september of woensdag 3 oktober naar de open repetitieavond van Zang- en Oratoriumvereniging Onze […]
  • Open repetities Onze Stem8 oktober 2019 Open repetities Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft na de zomervakantie de draad weer opgepakt en is gestart met de wekelijkse zangrepetities. Het koor, dat dit jaar haar 95-jarig jubileum […]
  • Drukke open repetitie Onze Stem28 september 2018 Drukke open repetitie Onze Stem Een repetitie van welslagen. De open avonden bij Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn goed bezocht. Onder de professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman repeteerde Onze Stem […]
  • Krause weg als dirigente Onze Stem27 januari 2017 Krause weg als dirigente Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft een nieuwe dirigente. Mirjam Spoelman volgt Astrid Krause die jarenlang voor het Goors gemengde koor stond. Krause, die een andere uitdaging […]