Kanjerochtend over slapen en kanker

Morgenvroeg, 27 februari, is er weer een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente in sporthal De Mossendam. Deze ochtend is elke ‘Kanjer’ tussen 10:00 uur en 12:00 uur welkom die iedere dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. De bijeenkomst staat deze keer in het teken slapen en kanker. Dit onder begeleiding van Hans Roerade (foto). Hij is Mensendieck-, Psychosomatisch-, Slaap-oefentherapeut, Pit! Therapeut en Sportmasseur. De Kanjerochtend is kosteloos aanmelden kan via kanjersuittwente@nullgmail.com of www.facebook.com/kanjersuittwente.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Kledinginzameling voor mensen in nood27 maart 2015 Kledinginzameling voor mensen in nood Er is morgen weer een inzamelpunt ingericht voor het inleveren van gebruikte kleding op het Schoolfeestplein. Onder titel Sams Kledingactie is het mogelijk om 10.00 uur en 12.00 uur […]
  • Modderdag bij Scouting5 juli 2019 Modderdag bij Scouting De Stoevelaargroep Goor organiseert morgen samen met de Groene loper Hof van Twente een zogenoemde ModderDag bij de blokhut van de Goorse scoutinggroep. Er zijn, vanaf 10:00 uur tot 12:00 […]