Potgrondactie Apollo

De leden van muziekvereniging Apollo gaan vanaf 2 maart in Goor huis-aan-huis langs de deur om potgrond te verkopen. De koper krijgt een kwitantie en kan daarmee op vrijdag 3 april tussen 18:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag 4 april tussen 09:00 uur en 15:00 uur de bestelde zakken potgrond afhalen op het Schoolfeestplein. Tegen een vergoeding kan de bestelling ook thuisbezorgd worden. Bestellingen kunnen tot en met 27 maart ook gedaan worden via de website www.apollogoor.nl of bij Primera De Bandijk. Met de opbrengst van de potgrondactie gaat de Goorse muziekvereniging activiteiten organiseren.

Gerelateerde berichten

  • Potgrond Apollo online te bestellen24 maart 2020 Potgrond Apollo online te bestellen De potgrond-actie van muziekvereniging Apollo gaat wel door maar vanwege de Corona-crisis is de potgrond alleen online te bestellen. Leden van Apollo bezorgen de zakken gratis thuis. Een […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen30 september 2019 Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een groots concert in de Goorse sporthal De Mossendam op zaterdag 14 december. Dan worden nog één keer alle registers […]
  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]