Schmeltz, Leuck, Hofdance en wandeltochten

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Sidney Schmeltz in De Reggehof vanavond. De cabaraetier geniet landelijk bekendheid met zijn items bij Powned en filmpjes op Youtube. Vanavond is er ook een Classic Rock-avond bij Grand Café De Zon met de band Leuck. In de Stoevelaar treedt morge het nieuwe zangduo Soul to Soul op en morgenavond staat in De Reggehof weer het jaarlijkse dansfeest Hofdance (foto) op het programma en is de feestelijke heropening van Café De Whee. Ook vieren de hockeyers van GMHC het 60-jarig bestaan in het eigen clubhuis. Zondag zijn er weer winter-wandeltochten van Tempo DMG met start en finish bij De Ster in het Goorse stadshart. Er is eveneens weer een ZondagMiddagCafé voor senioren op deze eerste dag van maart. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Open Dag loodsen, Wiene-Zeldam en paardensport13 mei 2022 Open Dag loodsen, Wiene-Zeldam en paardensport De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde uiteraard de Open Dag van de Schoolfeestloodsen die morgen om 11:00 uur begint. Daarnaast is er net buiten Goor ook te genieten […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]