Albatros in actie voor ambulance en voedselbank

Een aantal kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van De Albatros zijn een actie gestart voor de Goorse voedselbank Goor én voor de Stichting Dierenambulance Hof van Twente. De kinderen vragen om voorverpakt voedsel zoals rijst of pasta of soep in blik en non-alcoholisch drinken te komen brengen naar de basisschool aan de Kievitstraat. De kinderen hebben daarnaast zelf allerhande dingen geknutseld en een kleine rommelmarkt opgezet waarvan de opbrengst naar de Stichting Dierenambulance Hof van Twente gaat. Eenieder kan langs komen om de actie te steunen tot en met komende vrijdag, 6 maart. Dagelijks van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Vervroegd kerstdiner op de Albatros15 december 2020 Vervroegd kerstdiner op de Albatros Zonder Corona zou er de Goorse scholen komende donderdag het tratitionele kerstdiner plaatsvinden maar de harde lockdown gooit ook in dit geval roet in het eten. Op de Albatros werd daar […]
  • Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros5 juli 2018 Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en […]
  • Inzamelingsactie Sinterklaas weer van start20 oktober 2014 Inzamelingsactie Sinterklaas weer van start Het is inmiddels een traditie: de Sinterklaasactie van Gorenaren Kuno en Chantal Dijkhuis. Ook dit jaar krijgt de actie van de weldoeners een vervolg in 't Twentse Haagje. Het echtpaar, […]
  • Trots op de nieuwe dierenambulance5 april 2021 Trots op de nieuwe dierenambulance De vrijwilligers van de Dierenambulance Hof van Twente zijn in hun nopjes met de nieuwe wagen. Na een oproep eerder werd er door veel mensen gedoneerd. Nu is het nog wachten op de […]
  • ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine24 maart 2021 ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine Zeker nu de lock down-maatregelen wederom zijn verlengd denkt Voedselbank Seine dat het nodig is om voedselpakketten 'preventief' te gaan verstrekken om daarmee bij te dragen aan het […]