Opnieuw toernooizege voor Maarten ter Hofte

Een week na zijn zege in Goirle, heeft Maarten ter Hofte ook zijn tweede toernooi van het jaar gewonnen. De talentvolle rolstoeltennisser uit Goor won ditmaal het ITF Indoor Heuvelrug Wheelchair toernooi in Doorn. In de finale van het enkelspeltoernooi rekende hij af met landgenoot Xavier Donker. Samen met Lizzy de Greef greep Ter Hofte ook de winst in het mixed dubbelspeltoernooi.

Ter Hofte begon in Doorn met een 6-3 7-5 zege op Robin Groenewoud. Waar het toernooi in gemengde vorm werd afgewerkt, trof hij in de halve finale in dubbelpartner De Greef een ervaren tegenstandster. Met 7-5 3-6 6-4 trok Ter Hofte echter wel de winst naar zich toe in de spannende partij. Donker kon in de finale vervolgens een set meekomen, waarna de Goorse tennisser in de tweede set echt het verschil maakte; 7-5 6-2.

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Maarten ter Hofte Nederlands Kampioen rolstoeltennis24 december 2019 Maarten ter Hofte Nederlands Kampioen rolstoeltennis Een prachtige kerst voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte. Hij werd zondag in Alphen aan de Rijn Nederlands kampioen bij de junioren single en behaalde het zilver in het het […]
  • Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël30 april 2019 Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het wereldkampioenschap voor teams in het Isralëlische Ramat Hasharon. Dit toernooi voor rolstoeltennissers met […]
  • Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte22 december 2019 Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is zondag Nederlands kampioen geworden bij de junioren. In Alphen aan den Rijn versloeg hij Robin Groenewoud in de finale met 7-5 6-2. Ter […]
  • Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst24 februari 2020 Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst Voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is het nieuwe tennisseizoen goed begonnen. In zijn eerste toernooi van 2020 greep Ter Hofte in Goirle direct de winst. Na in de […]