Twenthe pakt punt tegen koploper UDI

Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg uiteindelijk het minst tevreden gezien de grote kans op de winst die in de slotfase door Wouter Leusink werd gemist. Hij zette na ook al een grote kans in de beginfase van de wedstrijd te hebben gehad, Twenthe na 25 minuten op voorsprong op aangeven van Stijn Jeurlink. Vlak voor rust kwam UDI langszij door een goal van Chris Bonzet. Direct daarna werd het 1-2. Koen Morsink maakte hands in het eigen strafschopgebied en de toegekende strafschop werd feilloos binnen geschoten door Jordi Lever.

Twenthe kwam na rust uitstekend uit de kleedkamer en kwam al na drie minuten op gelijke hoogte. Jeffrey Asbroek scoorde na een steekpass van Stijn Jeurlink. Halverwege de tweede helft kwamen de Enschedeërs weer op voorsprong. Rick Naninga kon uit een vrije trap vrij binnen koppen: 2-3. De Goorse Tricolores gaven daarna niet op en bleven kansen creëren. Dat werd uiteindelijk beloond door een treffer van a-junior Luuk Freriksen die binnen schoot na voorbereidend werk van Jeffrey Aabroek: 3-3. Daarna dus nog dé kans voor Wouter Leusink maar hij miste waardoor het bij een puntendeling bleef op ’t Piepwillem. Volgende week speelt Twenthe de hofderby tegen Sportclub Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Twenthe boekt eerste seizoenszege3 november 2019 Twenthe boekt eerste seizoenszege Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]