Twenthe pakt punt tegen koploper UDI

Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg uiteindelijk het minst tevreden gezien de grote kans op de winst die in de slotfase door Wouter Leusink werd gemist. Hij zette na ook al een grote kans in de beginfase van de wedstrijd te hebben gehad, Twenthe na 25 minuten op voorsprong op aangeven van Stijn Jeurlink. Vlak voor rust kwam UDI langszij door een goal van Chris Bonzet. Direct daarna werd het 1-2. Koen Morsink maakte hands in het eigen strafschopgebied en de toegekende strafschop werd feilloos binnen geschoten door Jordi Lever.

Twenthe kwam na rust uitstekend uit de kleedkamer en kwam al na drie minuten op gelijke hoogte. Jeffrey Asbroek scoorde na een steekpass van Stijn Jeurlink. Halverwege de tweede helft kwamen de Enschedeërs weer op voorsprong. Rick Naninga kon uit een vrije trap vrij binnen koppen: 2-3. De Goorse Tricolores gaven daarna niet op en bleven kansen creëren. Dat werd uiteindelijk beloond door een treffer van a-junior Luuk Freriksen die binnen schoot na voorbereidend werk van Jeffrey Aabroek: 3-3. Daarna dus nog dé kans voor Wouter Leusink maar hij miste waardoor het bij een puntendeling bleef op ’t Piepwillem. Volgende week speelt Twenthe de hofderby tegen Sportclub Markelo.