Heeckeren-directeur in Portret

Komende zondag, 8 maart, is Benno de Graaf te gast in het radio-programma Portret van Hofstreek FM. Veel kinderen en hun ouders kennen Benno als directeur van basisschool Heeckeren in Goor. Sinds begin 2020 heeft de in Diepenheim woonachtige De Graaf ervoor gekozen om daarnaast meer ruimte te creëren voor zijn dichterschap. Deze zomer komt zijn derde bundel uit onder de titel Mijmeringen. In het programma dat tussen 11:00 uur en 12:00 uur wordt uitgezonden gaat presentator Jonneke Adolfsen met hem in gesprek. De uitzending wordt maandag 9 maart herhaald om 20.00 uur. Luisteren kan ook via internet.

Gerelateerde berichten

  • Henk Kwast in Radioportret12 juni 2018 Henk Kwast in Radioportret Komende zondag 17 juni, is Henk Kwast te gast bij Jonneke Adolfsen in het programma Portret van Hofstreek FM. Henk Kwast was mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Bruins en […]
  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]
  • Kerstportretten bij Hofstreek FM26 december 2020 Kerstportretten bij Hofstreek FM Morgen wordt er een speciaal 'dubbelportret' uitgezonden bij Hofstreek FM onder de noemer Kerstportret. De eerste gast is de Goorse Karin Freriksen, mede-initiatiefneemster voor de […]
  • Marianne Hutten te gast in Dubbelportret20 november 2020 Marianne Hutten te gast in Dubbelportret Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]