Gemeente Hof van Twente krijgt ‘beste werkgever-award’

De gemeente Hof van Twente is gekozen als een van de beste werkgevers van het jaar in de categorie ‘non profit’. Dat blijkt uit het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory, waarvoor meer dan 500.000 werknemers hun werkgever hebben beoordeeld. De branchewinnaars krijgen een ‘beste werkgever-award’ en maken kans op de landelijke titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. Op 18 maart wordt bekend wie daarin de hoogste score heeft gekregen. Naast de gemeente Hof van Twente krijgen ook het Grafisch Lyceum Utrecht, Wageningen University & Research, Centraal Planbureau en Woonstichting ‘thuis in de categorie ‘non profit’ een award.

Gerelateerde berichten

  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]
  • Inwonertal Hof van Twente licht gegroeid29 juli 2021 Inwonertal Hof van Twente licht gegroeid Het inwonertal van de gemeente Hof van Twente is in het afgelopen half jaar licht gegroeid met 41 personen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS die door RTV Oost zijn gepubliceerd. Het […]
  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorie├źn kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Onderzoek naar communicatie van de gemeente3 juni 2021 Onderzoek naar communicatie van de gemeente De gemeente Hof van Twente wil de informatievoorziening beter afstemmen op de inwoners. En om die reden wil de Hof van inwoners weten wat zij vinden van de website en de overige […]