Tweede Repair Café Mossendam

Het is weer tijd voor een Repair Café. Sporthal De Mossendam heeft de deuren geopend om gratis te helpen bij reparaties. Medewerkers staan klaar om allerhande klusjes te vervolmaken. De eerste editie bleek vorige maand een groot succes. Komende zaterdag is editie twee.

Gerelateerde berichten

  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Mossendam begint met Repair Café31 oktober 2019 Mossendam begint met Repair Café Er komt vanaf volgend jaar een Repair Café in de Goorse sporthal De Mossendam. Daar worden allerlei attributen die kapot zijn gemaakt door handige vrijwilligers. Daarvan hebben de eersten […]
  • Repair Café in De Mossendam29 januari 2020 Repair Café in De Mossendam Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Nee, want Sporthal De Mossendam […]
  • Squashbanen huren kan nu ook online10 september 2020 Squashbanen huren kan nu ook online Het heeft naar eigen zeggen enige tijd geduurd, maar nu is het mogelijk om online squashbanen te reserveren bij Sporthal de Mossendam. Op deze manier zijn er geen ingewikkelde […]