Buxusplanten van De Stadslandbouw

De Stadslandbouw in Goor heeft een grote hoeveelheid gezonde buxusplanten in de aanbieding. Op vrijdag 13 maart kun je tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Voor de buxusplanten wordt gevraagd om een vrije gift. Van die vrije gift kunnen we nieuwe planten kopen die goed zijn voor de biodiversiteit. Het ligt in de bedoeling om op dat stuk grond een onderhoudsvriendelijke demo-tuin voor bijen en vlinders in te richten. Wil je meer informatie?  Mail naar info@nullstadslandbouwhofvantwente.nl   

Gerelateerde berichten

  • Moestuincursus bij De Reggetuin4 mei 2022 Moestuincursus bij De Reggetuin De Reggetuin organiseert in samenwerking met de gemeente Hof van Twente en Derk Huizinga van ‘Eigen moestuin, eigen voorraad’ een cursus ‘moestuin aanleggen en groente en fruit […]
  • Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf3 mei 2022 Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf Er komt een nieuwe mozaïekbank in het centrum van Goor. De nieuwe bank, in het kader van de bevrijding van Goor, komt er op initiatief van de werkgroep 75 jaar Vrijheid en is gemaakt door […]
  • Plantjesbieb in de Reggetuin gaat weer open31 maart 2022 Plantjesbieb in de Reggetuin gaat weer open De vernieuwde plantjesbieb in de Reggetuin aan de Goorse Kerkstraat zal komende zaterdag weer worden geopend. Nu de lente is aangebroken en er weer volop in moes- en siertuinen gewerkt […]
  • Nieuwe mozaïekbank in kader 75 jaar vrijheid7 februari 2022 Nieuwe mozaïekbank in kader 75 jaar vrijheid Wederom een nieuwe mozaïekbank die op termijn ergens in het Goorse stadshart geplaatst zal worden. De vrijwilligers van de Stadslandbouw zullen de komende maanden in het mozaïek-atelier […]
  • Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet1 oktober 2021 Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet De klokken van de Hofkerk luidden iets na vieren toen de 31 klimaatpelgrims vanaf de Stadslandbouw richting de Hofkerk liepen. Een bont gezelschap van Polen. Duitsers, Zweden en […]