De Horst-tribune van de Oudste Goorsche

Ze zijn af en toe melancholisch. De leden van de redactie van Oald Goor. Maar het is met afstand de meest onvolprezen rubriek op het digitale thuis van Goor. Vandaag stellen we de oude tribune van GFC centraal. Op Sportpark De Horst, gelegen aan de Deldensestraat, werd in de jaren’30 een zeer fraaie tribune vervaardigd met de schilderafwerking van kanarieschilder Toone Mengerink. Later in de eeuw werd de tribune ook weer afgebroken en zijn de foto’s van het puin nog het beeld voor de huidige generatie om een beeld te vormen.

Gerelateerde berichten

  • Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek24 augustus 2018 Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek Op Sportpark De Horst, het terrein van Atletiekvereniging Goor '75, werd vrijdagavond een zogenaamde werpdriekamp georganiseerd. Deelnemers daaraan moesten speerwerpen, kogelstoten en […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • De Harmonie, de enige echte Oudste Goorsche6 oktober 2016 De Harmonie, de enige echte Oudste Goorsche Een ferme tik over de vingers. Dat viel de redactie van deze site ten deel toen wij deze week meldden dat GFC met afstand de oudste vereniging van 't Twentse Haagje is. De Oudste Goorsche, […]
  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]