Informatie-bijeenkomst voor deelnemers ‘Samenloop voor Hoop’

Voor deelnemers aan de Samenloop voor Hoop op sportpark ’t Doesgoor in september van dit jaar is er komende maandag een informatie-bijeenkomst in sporthal De Mossendam. Het grootse tweedaagse wandelevenement dat is bedoeld om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding is op zaterdag 12 en zondag 13 september. Dat zou aanvankelijk een week eerder zijn maar is verplaatst omdat er dan Schuttersfeesten in Delden zijn. De Samenloop voor Hoop is voor deelnemers uit alle kernen in de Hof van Twente die ook allen in de eigen kern een informatie-avond hebben. Het is de bedoeling om teams te creëren die in estafette-vorm meedoen aan de 24-uursloop. Daarnaast worden er in dat weekeinde tal van andere activiteiten georganiseerd en zullen bands en artiesten optreden op ’t Doesgoor. De informatie-bijeenkomst begint komende maandag om 20:00 uur.